duminică, 17 august 2008

PLAN COMPENSARE

CEL MAI TARE PLAN DE MARKETING DIN INDUSTRIA DE PROFIL

SUNT 5 FELURI DE COMISIOANE:
1. Comision de Retail sau Adaos la produs
Preţul de distribuţie al produselor este cu 30% mai mic decât preţul de vânzare cu amănuntul.Asta înseamnă că la fiecare vânzare cu amănuntul veţi câştiga 30% imediat!
2. Comision de Start Rapid
De fiecare dată când vă împărtăşiţi experienţa prietenilor şi cunoştiinţelor dumneavoastră şi ei decid să se alăture echipei inscriindu-se, veţi primi 25$ Retail Bonus pe care-l veţi încasa în următoarea miercuri după închiderea săptămânii!Ce poate fi mai extraordinar decât faptul că aceşti oameni vor oferi şi altora aceste produse, ei primind 25$ cand prietenii lor vor cumpăra produsele şi dumneavoastră câte 5$ de la fiecare vânzare (înscriere) făcută de direcţii dumneavoastră(cei din prima linie).Cum toate aceste comisioane rapide nu ar fi fost suficiente, noi vă platim pentru încă două generaţii de vânzări (înscrieri) din adâncime. Veţi primi 3$ pentru toate vânzările (înscrierile) din a treia adâncime şi încă 2$ pentru toate vânzările (înscrierile) din a patra adâncime!25$ plătiţi pentru fiecare direct!5$ platiţi pentru fiecare indirect!3$ platiţi pentru fiecare direct al indirectului!2$ platiţi pentru fiecare indirect al indirectului!
3. Venit Pasiv pe Termen Lung
Prin programul de compensare este foarte uşor să încasaţi venituri în fiecare lună.Cu ajutorul sistemului extraordinar de înscrieri de pe internet este foarte uşor să vă construiţi o afacere rapid!Odată ocupată poziţia de distribuitor, veţi fi plasat într-o matrice cu înscriere forţată de 3x6 care vă va permite să incasaţi comisioane din 6 adâncimi (generatii).Deoarece fiecare va cumpăra un produs lunar aceste comisoane vor fi de fapt un venit pasiv lunar, indiferent câte persoane aţi adus în afacere, chiar dacă toţi de sub dumneavoastră sunt aduşi de linia superioară.În PLUS, pe măsură ce beneficiaţi de toate avantajele uneltelor puse la dispozişia dumneavoastră pentru contruirea echipei, vom extinde nivelele de adâncime pentru care vă plătim comisioane de la 6 la 8 astfel încât să ajungeţi până la 11.460$ pe lună!
4. Matching Bonuses
Programul de compensare al Rejuvenate Worldwide a fost proiectat pentru a uşura activitatea distribuitorilor. Rejuvenate WorldWide apreciaza fiecare distribuitor nou intrat în sistemul de distribuire a produsel adăugand noi comisioane sponsorilor acestora. Tinând cont de toate acestea s-a pus la punct cel mai puternic program de compensare din întreaga industrie a Network Marketing-ului din lume, iar Matching Bonuses dovedeşte acest lucru!În afară de cei 11.460$ pe care-i puteţi câştiga de pe urma matrix-ului dumneavoastră, veţi avea ocazia să încasaţi un anumit procent din TOATE comisioanele matriceale lunare câştigate de toţi cei pe care i-aţi introdus în sistem.De fapt, primiti 100% din toate câştigurile matriceale încasate de direcţii dumneavoastră fără condiţii suplimentare de calificare. În PLUS, vă puteţi califica pentru a câştiga matching bonus din 6 generaţii în adâncime din structura dumneavoastră!
5. Bonus Pools
Datorită sistemului revoluţionar de Leadership Pools, veţi putea încasa un anumit procent din FIECARE dolar pe care-l încasează firma în fiecare luna!De fapt, după comanda iniţială de înscriere, se plăteste 15% din fiecare dolar încasat de firmă în fiecare lună!Acest aspect constituie o metodă foarte importantă de împărţire a veniturilor firmei şi contribuie la umplerea buzunarelor dumneavoastră cu mai mulţi bani lună de lună.Deoarece sunt mai puţini distribuitori calificaţi la nivele superioare, părţile de împărţit la nivelele superioare sunt din ce în ce mai mari. Distribuitorii primesc doar acele părţi corespunzătoare nivelului lor de calificare.Toti distribuitorii vor împărţi profiturile din nivelul pentru care sunt calificaţi. Această metodă de comisionare poate suplimenta cu sute sau chiar cu mii de dolari câştigurile dumneavoastră lunare!


NU MAI ASTEPTA!

Niciun comentariu: